Хранителен режим

Искате ли да имате хранителен режим, който:

Съдържа любимите ви храни и изключва храните, които не обичате
Е вкусен и лесен за приготвяне. При добра организация готвенето няма да ви отнеме повече от 15-20 мин. на ден.
Имате едно хранене в седмицата, в което можете да ядете какво си поискате
Съобразен в с вашият начин на живот
Отговаря на вашият бюджет

ЗАЩО ДА МИ СЕ ДОВЕРИТЕ?
За мен е най-важно хранителния режим да е вкусен и да консумирате храната, която обичате. Мисията ми е да ви науча как да продължите да водите здравословен начин на живот и след като свалите желаните килограми. Не съм привърженик на това да консумирате храна, която не обичате в името на красотата!
Всички препоръки, които мога да ви дам са изпробвани лично от мен, и ви ги споделям като жена на жена. Знаете, че колкото и да е учил един мъж не може да влезе в нашето тяло и най-вече в психиката. Никога не бих ви препоръчала да правите нещо, което аз самата не прилагам върху себе си.

ЗАЩО СЕ НУЖДАЕШ ОТ ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ?
Всяко тяло е строго индивидуално! Има много материали за здравословното хранене и точни формули как да изчислите калорийния си баланс. На мен ми отне години да разбера, коя храна как действа на организма ми, какво е съотношението между основните хранителни вещества, което помага за свалянето на килограми, но въпреки това ни кара да се чувстваме добре и как освен да сваля килограмите, които искам, да продължа да водя здравословен начин на живот, като приготвям храната си вкусно, но и здравословно.  Но въпреки това може да опиташ да се справиш сама. Ако решиш, че нямаш мотивацията, времето и енергията да направиш това, което направих аз, значи си попаднала на правилното място.
Правилото е, че за да сваляш килограми, приетите калории трябва да са по-малко от изразходените. Освен това има и редица фактори, които оказват влияние, върху загубата на тегло, като физическа активност, начин на живот, хормонални смущения и др. Няма магическо хапче, с което за една или две седмици да свалите 5-10 килограма, да ги задържите и същевременно с това да стегнете тялото си и да премахнете целулита.

КАК СТАВА ПОРЪЧВАНЕТО НА ХРАНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ И КАК ДА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ НАИСТИНА Е ИНДИВИДУАЛЕН?
След като сте сигурни, че искате промяна в начина си на живот и сте готови да се превърнете в НАЙ-ДОБРАТА ВЕРСИЯ НА СЕБЕ СИ, посетете този линк: (линк към количката)...тук, можете да платите с кредитна или дебитна карта още сега, без да се налага да ходите до банка или където и да било. След като е регистрирано плащане, ще получите анкета на имейл, която трябва да попълните и да ми я изпратите. След получането на анкетата до 5 работни дни, отново на имейла ще получите вашият индивидуален хранителен режим, заедно с всички книжки и помощни материали. (Книжките са в електронен формат).

Кой модел на хранене наистина носи траен и здравословен резултат?
Ще ви кажа, кое НЕ носи резултат или поне не положителен такъв. Ако искате като резултат йо-йо ефект, веднага мога да ви предложа няколко варианта – гладувайте по цял ден и вечерта се наяжте обилно, карайте го само на плодове и зеленчуци, изключете въглехидратите от менюто си, търсете „магическото хапче за отслабване“. Стига шеги, да си го кажем честно, тялото, което искате – стегнато, оформено, с леко изразени коремни мускули се постига с ядене, а не със глад. Моята формула ли? Е сигурно няма да се учудите, ако ви кажа, че добре балансираният хранителен режим, който съдържа няколко малки порции храна дневно, спортът, доброто възстановяване и спокойния сън, както и постояннството са нещата, които ще ви помогнат да постинете тялото на мечтите си. На теория звучи простичко, нали?

Но как точно да определите точното количество храна, размера на порцийте, честотата на хранене, съотношението между макронутриентите, да е вкусно, да ядете любимите си храни? Моите клиенти ми споделят, че дори се забавляват по време на режима, тъй като в него са включени любимите им иначе нездравословни храни, които са преработени от мен със здравословни съставки и точните количества. Моите клиенти споделят, че никога не са си представяли, че могат да ядат тези неща, по време на диета и в същото време да постигат резултати и да свалят килограми.
Но всъщост не ми вярвайте. Убедете се сами! Толкова съм сигурна, че режимите, наистина носят резултат, че ако спазвате режима три месеца и няма резултат съм готова да ви върна парите обратно! Имате 100% гаранция.

Какво ще получите?

  • Дневно меню по дни за две седмици, с определен брой, вид и обем на всяко едно от храненията, съобразено с вашият бюджет, честота на храненията, съобразяване на приеманите храни с времето на тренировка. След това режимът се повтаря, до достигане на желаните резултати.
  • Книжка с 55 рецепти, която ще направи спазването на режима ви изключително вкусен
  • Наръчник за здравословно хранене и начин на живот, които съдържа всички навици, които е хубаво да изградите, не само докато сваляте килограми, ами за да задържите постигнатите резултати след като постигнете целта си.
  • Препоръки относно приемане на хранителни добавки (при желание от ваша стана). Предпочитам да препоръчвам такива на билкова основа.
  • Следене на резултати в продължение на 12 седмици. Ще получите таблица за следене на резултати, която трябва да попълвате на всеки 7 дни. По този начин ще следим резултатите и ще коригираме режима при нужда. Бъдете честни със себе си, не с мен! По-добре, ако сбъркате да ми кажете, за да можем да оправим нещата.
  • Консултации: На края на всеки месец, ще ми изпращате таблицата с постигнатите резултати и ще коригирам режима при нужда. 
  • Непрекъсната комуникация по имейл, ако имате още въпроси относно спазването на режимите или просто се нуждаете от мотивация!
  • Достъп до секретна група, в която всички се подкрепяме взаимно, разменяме опит и вкусни нови рецепти. Членовете на групата, научават първи за новите продукти и услуги, като се ползват с преференциални отстъпки. 

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ?
Няма да постигнете тялото на мечтите си, ако само закупите тази програма. Ако го искате, трябва да поработите за него. Ако вложите 10% усилия, не очаквайте да получите 100% резултат. Това правило важи за всичко в живота. Никой не ви плаща заплата преди да сте изработили първия месец, нали?

Поръчайте тук или ми напишете имейл на diet@tastydiet.bg