Bikini Body

 

Bikini Body

Какво представлява програмата?

Програмата се провежда в три дни от седмицата. Всеки от трите дни анцентира върху различни мускулни групи или иначе казано и трите тренировки в седмицата са различни с цел да е максимално забавно. В първият ден залагаме на долната част на тялото и кардио упражнения, вторият ден на горната част на тялото и кардио упражнения, а в третия ден комбинираме пилатес, йога и стретчинг. Разбира се преди и след тренировка, както и в секретната група (само за трениращите с мен), можеш да ми задаваш всички въпроси, които те интересуват относно здравословното хранене. Самата тренировка продължава 55 минути. При добро желание и хубаво време през уикендите ще си организираме походи на Витоша, моята любима тренировка, последвана от вкусен момичешки обяд.

Съчетаваме тренировки с хранителен режим.

Освен тренировките, ще спазваш специален персонален хранителен режим, изготвен от мен, на база на анкета, която ще попълниш след регистрация. Само така мога да ти гарантирам 100% успех, знаеш че около 70% от резултатите ти зависят от правилно структурирания хранителен режим, обещавам да е вкусно и лесно за изпълнение. :)


Какви резултати можеш да очакваш?

Целта на програмата е да извае стегнато, гъвкаво и секси тяло, без прекалена мускулатура, с лек релеф.  Резултатите зависят най-вече от метаболизма ти и количеството на излишните килограми, но средно можеш да очакваш да свалиш между 3 и 5 кг. за един месец.

Кога и къде се провеждат тренировките?

Тренировките се провеждат три пъти в седмицата, понеделник, сряда и петък от 10 часа. Мястото е Yoga Vibe South studio, Резиденция Анастасия, в близост до ОМВ на бул. България.

*гр. София, ж.к. Гоце Делчев 51 Е (от бул. България се завива вдясно по ул.Славовица)

Цена и начин на плащане

12 тренировки на месец + Персонален хранителен режим : 127лв.

Първата група ще стaртира в първата седмица на м.Февруари (05.02)

Можеш да се запишеш като ми пишеш на емейл: diet@tastydiet.bg или на лично съобщение на страницата във FB: https://www.facebook.com/joannavarbanova/.

Как става заплащането?

Заплащането на програмата е авансово, в рамките на 3 работни дни от регистрацията Ви, чрез дебитна или кредитна карта, банков превод, превод с Еконт или PayPal. Ще получите информация за плащане на мейл, след успешна регистрация за избрания тренировъчен комплекс. Ако не е получено плащане в рамките на три дни, мястото се освобождава. 

Запази и плати твоето място от тук: https://tastydiet.bg/product/bikini-body

При плащане в брой на място – 20% оскъпяване, възможно е само ако има места в групата.

Още ли продължаваш да отлагаш мечтите си! Тази група беше една от моите мечти, която отдавна отлагах. Едно малко общество от готини, позитивни момичета, с еднакви интереси относно здравословното хранене и тренировките. Винаги е по-лесно, когато имаш съмишленици, с които споделяте една обща цел, подкрепяте се и се мотивирате взаимно. Повярвай ми, когато си в група и приятелките ти имат резултати, със сигурност мотивацията ти става по-голяма, за да ги догониш. Това е силата на градивната конкуренция. :) 

ТОВА НЕ Е ДИЕТА, А НАЧИН НА ЖИВОТ!